Thursday, October 2, 2014

SET HAMIL BERTENAGA DAN SIHAT

Saya ada seorang kawan.Kawan sejak sekolah menengah.Dia ni ibu kepada 2 orang anak lelaki yang sangat comel.
Baru2 ni dia ada minta set untuk kesihatan kanak2,sebab katanya seorang dari anaknya tu menghidap asma.
Dia ni pun sebenarnya sedang hamil dan saya ada cadangkan supplemen Shaklee untuknya.
Mula2 tu dia hanya nak ambil ostematrix sahaja sebab dia ada masalah sembelit.
Selepas beberapa minggu dia menghubungi saya semula dan minta set penuh untuk kehamilan.Katanya,produk shaklee ni sangat membantu kerana anak lelakinya tu semakin sihat dan dia sendiri pun rasa lebih bertenaga.
Sembelit pun dah tiada.Tidur malam juga selesa dan nyenyak..hihi
Supplemen atau makanan tambahan ni jika diambil secara konsisten memang boleh dapat kesan yang sangat ketara.
Saya turut bersyukur dan gembira dengan keputusan kawan saya ni..

Set mengandung shaklee ni adalah Terdiri daripada ;
Vitalea
B.Complex
Vitamin C
Ostematrix
Esp
Omegaguard

Trimester 1 (Usia kandungan 1~3 bulan)
Vitalea ( multivitamin dengan zat besi)
B Complex (asid folik)
Vitamin C
Ostematrix (pil kalsium)
Semasa trimester pertama, omega guard tak diperlukan lagi.

Trimester 2 & 3 (Usia kandungan 4~9 bulan)
Vitalea ( multivitamin dengan zat besi)
B Complex (asid folik)
Vitamin C
Ostematrix (pil kalsium)
Omega Guard

Nak lebih bagus makan ESP sekali sebab membantu penyerapan semua zat dari vitamin ni.Lagipun sangat bermanfaat untuk bayi kat dalam tu.
Kebanyakkan testimoni kawan tentang set hamil ni,sangat2 suka dan teruja dengan ESP.Kulit bayi pun putih mulus dan gebu jer..

Semua produk shaklee ini dalam bentuk yang mudah dimakan dan dihadam. Yang paling penting pastikan pengambilan air kosong tu cukup banyak kerana supplemen shaklee ni larut air dan senang cair dalam badan.

Jom kita Lihat TESTIMONI orang lain tentang Set Hamil Shaklee ni

Hebatkan semua Testimoni ni..Jangan risau Produk Shaklee Selamat,berkesan dan mesra alam.Doktor sendiri mengesyorkan untuk teruskan pengambilan produk ni tau..

Jom Order SEKARANG!

WhatsApp : 016-8154633
Email : ennchee.hc79@gmail.com
Facebook : Huiren Chee 
FanPage   : Vitamin Superb Ranau 

6 comments:

Farizah Hamid said...

Shaklee dah berpuluh2 tahun di pasaran..dan selama tempoh itu ramai ibu hamil consume shaklee. Rata2 bagi testimoni yang positif termasuklah saya sendiri..hihi. Shaklee terbaik!

www.bondasihat.com

irene said...

Saya paling gemar dengan esp,B complex dan vitalea. Saya mengamalkan kesemua vitamin shaklee semasa mengandung anak ke-3 setahun yang lalu.kesannya sungguh ketara selepas saya memakan supplemen ni ibu dan bayi saya pun sihat dan kekal bertenaga walaupun baby meragam. Terima kasih shaklee!

apeck anizah said...

Lambat sya kenal shaklee ni..masa prgnt smpai la habis pantang tiada suplemen yang sy makan...ini kali kalau prgnt mesti ambi set ni...

Erna Enn said...

Memang 1 keputusan yg terbaik apabila memilih Shaklee sebagai pembantu dlm menjaga kesihatan seisi keluarga..Saya akan terus bersama Shaklee..Pendapatan lumayan bila konsisten buat bisnes ni dan dpt kesihatan yg terbaik.
#ShakleeEffect
#ShakleeLover
;-) :-D

Erna Enn said...

x pa nti preggy lg baru ambik full set preggy Shaklee ni..hihi

Erna Enn said...
This comment has been removed by the author.