Sunday, May 10, 2015

DIET JANGAN 'EXTREME' SANGAT







Selamat sejahtera semua


Anda dah pernah minum cinch shaklee tak?
Tentu dah pernah kan..
Shaklee ni ada produk yang sangat bagus untuk membantu kita menjaga berat badan atau diet Cara sihat.

Akhir-akhir ni saya selalu mendengar cerita daripada kawan2 saya tentang Cara diet yang agak "exstreme"
Jangan sembarang wei..takut pula bagi kesan tak baik kat buah pinggang dan organ dalaman.
Biasanya mereka beriya-iya cerita tentang diet "extreme"ni dengan rasa bangga dan berjaya..TETAPI
Jangan lupa kesan buruk yang berlaku di masa hadapan.

CERITA KAWAN

"Saya dulu punya Berat badan 90kg keatas. Dagu dan leher seolah-olah jadi 1..huhuhu..
Tetapi saya bertekad untuk turunkan berat badan.
Saya mengambil keputusan untuk tak makan nasi dan makanan berat selang sehari. Saya cuma makan oat,buah-buahan dan sayur-sayuran.
Memang berkesan di tambah pula dengan senaman dan semangat tidak mudah putus asa.
Jadilah saya seperti yang anda lihat Sekarang ni.."
Ini antara sedutan kisah dari kawan saya yaa..

Tetapi kita akan ketahui cerita selanjutnya di hujung entri ini...


CINCH SHAKE MIX SHAKLEE


DIET CARA SIHAT

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina

•    Bebas Laktos
•    Rendah glisemik
•    Soya Bukan-GMO

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.


•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

Cinch Shake memberi jawapan segera kepada persoalan seperti:


“Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?”

“Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?” .



Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.


Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting.


Mengapa?


Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda:


Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut

Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina

Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan

Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang

Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian

Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga

Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting

Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan..(soya bukan GMO)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

#credit : celikvitamin.com


Oppss..hampir terlupa pula..he he
Sambungan cerita kawan saya tu..
Saya berjumpa dengannya hari ini di hospital ketika mendapatkan rawatan.
Doktor mengesyaki bahawa buah pinggang kawan saya ni ada masalah..
Alamakk..kawan saya ni muda sangat tau
Muda 3 tahun dari saya..kesian kan...huhuhu..mudah-mudahan kawan saya ni tidak terlewat mendapatkan rawatan dan sembuh seperti biasa..Amen
Mari bersama saya untuk tolong mendoakannya yaa..Terima kasih.

Cinch Shakes Mix Shaklee

CINCH SHAKES MIX SHAKLEE

Ada 3 perisa pilihan iaitu

•COKLAT

•CAFE LATTE

•VANILA


Pilihlah mana satu kegemaran anda

 

 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=786fc7b5f34ec5a502ca28e7717617f2

 

HUBUNGI KAMI SEKARANG JUGA


------------------------------------------------------

Jom Sihat dan Berjaya, sertai kami

Bagaimana ingin menjadi ahli?


Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini

Sila hubungi saya segera : Telefon/WhatsApp/Wechat/sms

Perunding Vitamin Anda : Erna Tinus

Pengedar Sah Shaklee Kawasan Negeri Sabah. Cod/by hand Ranau Sabah

Shaklee ID [ No : 992592 ]

Contact No : 016-8154633

Email : ennena.hc79@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 992592. Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya

✓✓✓ Walk In ke mana-mana Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 992592 untuk dapatkan supplement anda ✓✓✓ 

"Kesulitan Adalah Permulaan Kepada Kehidupan"





2 comments:

Amy Cooper said...

I think the things you covered through the post are quiet impressive, good job and great efforts. I found it very interesting and enjoyed reading all of it...keep it up, lovely job..
estrosmart reviews

Prediksi Bola Februari 2017 said...

Isi Dari Artikel Anda Sangat Bagus, Sungguh Menarik Dan Bermanfaat Sekali Sobat Bagi Saya.
Terima Kasih Berkat Artikel Anda Saya Mendapatkan Banyak Informasi Serta Pengatahuan Lebih Jauh.
Jangan Lupa Kunjungi Blog/Artikel Saya Ya Sobat " Berbagi Itu Indah " !!!!!!

Just Share My Visit Blog Thanks (^_^)

1.( >>> Please Jangan Di Klik <<< )
2. Agen Game Online