Monday, November 10, 2014

MENENTANG KOLESTEROL JAHAT

PHYTOCOL-ST DAN OMEGAGUARD


Hai semua..Salam sejahtera

Adakah anda tercari-cari produk yang selamat untuk menurunkan kolesterol dalam badan di samping itu juga boleh menghalang kolesterol jahat daripada menyerap dalam badan?

Jangan risau, Shaklee ada jalan penyelesaian untuk kedua-duanya.


PHYTOCOL-ST
Merupakan formulasi proprietari berasaskan bahan-bahan yang telah terbukti secara klinikal berkesan untuk penyekatan penyerapan kolestrol dan merendahkan paras kolestrol LDL (kolestrol jahat). Membekalkan kita dengan 2000 mg Fitosterol setiap hari sebagaimana yang disyorkan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).

PHYTOCOL-ST SHAKLEEBagimana Fitosterol bertindak???
Strukturnya sama seperti kolestrol. Bersaing dan akan kalahkan kolestrol dalam penyerapan di dalam usus. Fitosterol secara aktif menyekat kolestrol dari diserap ke dalam saluran darah & menyingkirnya dari tubuh.

OMEGA GUARD
Omega Guard Shaklee mengandungi asid lemak omega-3 yang disarankan bagi membantu menyingkirkan kolestrol yang tidak diperlukan dalam darah. Ia mengandungi bukan sahaja asid lemak omega 3 malah EPA dan DHA. Omega-3 menurunkan paras trigliserida, LDL (kolesterol jahat) dan menaikkan paras HDL (kolesterol baik). Senang cerita, Omega Guard boleh menyingkirkan kolestrol yang ada dalam saluran darah.

Perbezaannya sangat mudah. Antara menghalang dan membersihkan kolesterol.


BEZA PYHTOCOL-ST DAN OMEGAGUARD
Setiap kali sebelum makan, digalakkan mengambil Phytocol-ST dahulu. Ini kerana, Phytocol-ST membantu menghalang kolesterol jahat daripada masuk ke dalam saluran darah kita. Namun begitu, ada juga beberapa kolesterol jahat yang mungkin "terlepas" ke dalam salur darah kita (dalam kuantiti yang sedikit). Oleh itu, pengambilan Omega Guard digalakkan untuk mem"bersih"kan kolesterol tersebut. Kolesterol jahat itu akan dibawa oleh Omega Guard ke hati, dan dirembeskan melalui saluran yang betul seperti peluh dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mengurangkan kadar kolesterol atau mencegah daripada mengalami masalah kolesterol tinggi, mulalah dengan pengambilan Omega Guard dan Phytocol-ST secara konsisten. Anda pasti dapat merasakan perbezaannya.TESTIMONI PENGGUNATESTIMONI PHYTOCOL-ST
TESTIMONI OMEGAGUARD


NAK BUAT TEMPAHAN SEKARANG?

JOM HUBUNGI SAYA SEGERA

ATAU NAK ORDER DISINI PUN BOLEH

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a389e350f007b3dc1ae27b920d1cacf8


------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai kami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : Erna Tinus

Pengedar Sah Shaklee Kawasan Negeri Sabah. Cod/by hand Ranau Sabah

Shaklee ID [ No : 992592 ]

Contact No : 016-8154633

Email : ennena.hc79@gmail.com

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 992592. Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya
✓✓✓ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 992592 untuk dapatkan supplement anda ✓✓✓ "Kesulitan Adalah Permulaan Kepada Kehidupan"2 comments:

irene said...

Info yang menarik dan bermanfaat.saya suka dengan entri yang ringkas dan padat..senang mahu faham

Enor Adam said...

Perkongsian yg menarik!