Saturday, July 12, 2014

MULTIVITAMIN SHAKLEE

                               

Hai...terima kasih sebab membaca Entri ini.
Pernah dengar VITALEA tak?
Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
Tablet "Vita-Lea" ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”. Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.
Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.Manfaat Utama:
------------------
> Penambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu system memori dan focus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
> Pelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.
> Keupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.
> Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolism dan melambatkan proses penuaan.
> Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tirod.
> Melindungi Organ – Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
Manfaat utama Vita-lea:


PENAMBAH TENAGA SEGERA
Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.PELENGKAP NUTRISI
Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet tidak seimbang.KEUPAYAAN SISTEM PRODUKTIF
Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.METABOLISME
Sangat membantu dalam stimulasi metabolise dan melambatkan proses penuaan.ELEMEN PENTING PADA SEL TUBUH
- Menyediakan asas nutrisi
- Memastikan sel hidup
- Pertumbuhan sel baru
- Membantu proses pembesaran
- Pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon
- Menjaga kesihatan tiriodMELINDUNGI ORGAN
Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati
Ianya juga membantu :-
memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain dengan lebih efektifmencantikkan dan menegangkan kulitmenghasillan kuku yang licinmenguatkan akar rambutibu mengandung atau menyusukan anak perlu ambil vita-lea kerana ianya kaya dengan mineral dan vitamin serta iron pentinguntuk tumbesaran anak. jika iron kurang, mereka akan mudah pening atau mudah pitammembantu mereka yang ada kekangan untuk mendapatkan sumber iron akibat harga yg mahal atau sumber laut yg terhad atau mereka yang alah
kepada makanan laut
Siapa perlukan VITA-LEA? Semua perlukan vita-lea, tak kira lelaki mahupun perempuan, tua atau muda. Asalkan saja ada kemahuan untuk hidup sihat, amalkan lah pengambilan supplemen ini.
**Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Hubungi saya SEGERA untuk mendapatkan produk Shaklee beserta konsultansi percuma.
                         ========================================================================

Sihat dan Berjaya.Jom sertai kami.Bagaimana ingin menjadi ahli?Sertai ♥Superb Supplement Group!!Berminat untuk mencuba vitamin terbaik di Malaysia ini Sila hubungi saya segera :Perunding Vitamin Anda : Erna Tinus
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Negeri Sabah.
Cod/by hand Ranau Sabah Contact No : 016-8154633 (whatsapp/Wechat)
Email : ennchee79@yahoo.com FB PAGE : https://www.facebook.com/vitaminsuperbranau
FB : Huiren Chee
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee & CEO ♥Superb Supplement Group.Anda boleh dapatkan konsultasi percuma &  produk Shaklee dari saya.Hubungi Segera FAFR!!Posted by Huiren Chee

No comments: